Δωρεάν μεταφορικά άνω των 20€

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων που προορίζονται για την Ελλάδα πραγματοποιούνται με τα ELTA-Courier, ενώ για την Κύπρο με την Kronos-Express.

Τρόπος Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών γίνεται με αντικαταβολή στον courier ή με τραπεζική κατάθεση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο +302312133430.

Κόστος Μεταφορικών

Tο κόστος των μεταφορικών σε παραγγελίες κάτω των 20€ ανέρχεται στα 3,90€. Σε παραγγελίες από 20€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Το κόστος της αντικαταβολής για όλες τις παραγγελίες είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Τόποι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα magazakimou.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Χρόνος Παράδοσης

Η εταιρεία magazakimou συνεργάζεται για τις αποστολές των προιόντων της με την εταιρεία ELTA-Courier. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα και 3-5 για την Κύπρο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως έκτατα καιρικά φαινόμενα ή απεργίες η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει λίγες ημέρες παραπάνω.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Tο www.magazakimou.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

Κατά την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνεις αυτόματα ένα e-mail  που δείχνει τι ακριβώς παρήγγειλες.  Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις  τίποτε άλλο. Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί